Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Peroni Nastro Azzurro Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Peroni Nastro Azzurro Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Regular price €1,40 EUR
Regular price Sale price €1,40 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Birrë premium e kategorisë lager, simbol i pasionit dhe stilit italian. Përhapur që nga viti 1963 sipas recetës origjinale të saj. Eshtë një birrë e pafiltruar. Temperatura e shërbimit këshillohet 4-6° C. Në shije është një birrë bionde intensivisht freskuese. Shija e saj unike dhe karakteri evokon pa diskutim tendencën e saj italiane.

View full details