Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Ruinart Blanc Shampanjë 0.75L

Ruinart Blanc Shampanjë 0.75L

Regular price €75,00 EUR
Regular price Sale price €75,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Përzierja e Ruinart Brut është e përbërë nga 40% Chardonnay, 45% Pinot Noir d 15% Pinot Meunier Ngyra/Shija - Ngjyrë e verdhë e brilante me shkëlqime prej ari Aroma -Ndjesia e para është delikate, e freskët dhe frutore, e mbushur me fruta të bardha moll, kajsi, lajthitë dhe bajamet e freskëta. E ndjekur nga briosh dhe aroma të frutave të verdhë, të pjekur mirë.

View full details