Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

San Benedetto Bitter I Kuq 0.1 L

San Benedetto Bitter I Kuq 0.1 L

Regular price €0,25 EUR
Regular price Sale price €0,25 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Ben 's është linja e aperitivëve San Benedeto, me shije xhinxheri. Shishe me nje grafik të freskët dhe moderne, ''nud look'' me logon e San Benedetto në qelq, pasqyrojnë karakteristikat e produktit në transparencë. Shije dhe aromë e mrekullueshme xhinxheri. Ngjyrë e kuqe e ndezur.

View full details