Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

San Benedetto Çaj Jeshil 0.5 L

San Benedetto Çaj Jeshil 0.5 L

Regular price €0,65 EUR
Regular price Sale price €0,65 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Çaj jeshil, Aloe Vera me ujin mineral San Benedetto, jane simbol i çajit të mirëqenies. Kombinon ndjesinë e tij të veçanta rigjeneruese me freskin e ujit. E pasur me aromë, çaj jeshil dhe Aloe Vera. Eshtë një pije me një shije të veçantë, të freskët dhe të këndshme. Aroma e këndshme aromatike dhe freskuese e së cilës e bën atë ideal për t’u konsumuar çdo ditë. Pa ngjyrues , konservues dhe gluten.

View full details