Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

San Benedetto Çaj Jeshil 1.5 L

San Benedetto Çaj Jeshil 1.5 L

Regular price €1,29 EUR
Regular price Sale price €1,29 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Perzierja të çajit jeshil dhe ujit mineral të lehtë San Benedetto; nga këtu lind një çaj jeshil i ftohtë fantastik. Pije ideale për të shoqëruar tryezen tuaj çdo vakt. Shije e plotë dhe thelbësore për të shuar dëshirën tuaj për mirësi dhe pozitivitet. Nje klasik për t'u shijuar nçcdo moment Pa ngjyrues , konservues dhe gluten

View full details