Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

San Benedetto Çaj Limoni 0.5 L

San Benedetto Çaj Limoni 0.5 L

Regular price €0,65 EUR
Regular price Sale price €0,65 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Një klasik për t'u shoqëruar në çdo moment. Aroma e limonit plotësohet nga përzierja të çajit të ëmbël dhe ujit mineral të lehtë San Benedetto; nga këtu lind një çaj i ftohtë klasik. Pije ideale për të shoqëruar tryezen tuaj në çdo vakt. Shije e plotë dhe thelbësore për të shuar dëshirën tuaj për mirësi dhe pozitivitet. Një klasik për t'u shijuar në çdo moment. Pa ngjyrues dhe gluten

View full details