Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

San Benedetto Ujë I Gazuar 0.25 L

San Benedetto Ujë I Gazuar 0.25 L

Regular price €0,65 EUR
Regular price Sale price €0,65 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Nr. 1 i ujërave minerale në Itali. Uji mineral San Benedetto nxirret nga burimet e Dolomitit. Eshte i pasur me minerale dhe oligoelemente qe favorizon tretjen e ushqimit. Ka efekte diuretike; Promovon procesin e tretjes.

View full details