Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

San Benedetto Ujë Natyral 0.25 L

San Benedetto Ujë Natyral 0.25 L

Regular price €0,65 EUR
Regular price Sale price €0,65 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Uji mineral San Benedetto nxirret nga burimet e Dolomitit. Eshte i pasur me minerale dhe oligoelemente qe favorizon tretjen e ushqimit Uji mineral natyral San Benedetto Ka efekte diuretike; Promovon procesin e tretjes.

View full details