Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

San Benedetto Ujë Natyral 0.5 L

San Benedetto Ujë Natyral 0.5 L

Regular price €0,25 EUR
Regular price Sale price €0,25 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Nr. 1 i ujërave minerale në Itali. Uji natyral San Benedetto nxirret nga burimet e Dolomitit. Eshte i pasur me minerale dhe oligoelemente. Favorizon tretjen e ushqimit Uji mineral natyral San Benedetto ka efekte diuretike; Promovon procesin e tretjes.

View full details