Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

San Benedetto Ujë Natyral 0.75 L

San Benedetto Ujë Natyral 0.75 L

Regular price €0,95 EUR
Regular price Sale price €0,95 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Uji natyral San Benedetto nxirret nga burimet e Dolomitit. Eshte i pasur me minerale dhe oligoelemente qe favorizon tretjen e ushqimit Uji mineral natyral San Benedetto ka efekte diuretike; Promovon procesin e tretjes.

View full details