Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

San Benedetto Ujë Natyral 2 L

San Benedetto Ujë Natyral 2 L

Regular price €0,60 EUR
Regular price Sale price €0,60 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Uji mineral San Benedetto nxirret nga burimet e Dolomitit. Eshte i pasur me minerale dhe oligoelemente qe favorizon tretjen e ushqimit Ka efekte diuretike; Promovon procesin e tretjes.

View full details