Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

SELECT BITTER APERITIV 0.7L

SELECT BITTER APERITIV 0.7L

Regular price €18,00 EUR
Regular price Sale price €18,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Select është aperitivi klasik venecian dhe u krijua në vitin 1920 në rrethin Castello në Pilla Distilleries, një vend i njohur për artin e bërjes së pijeve. Lëngu i kuq i thellë ekuilibron shënime të hidhura dhe të ëmbla, të cilat përzihen me vaniljen, kardamomin dhe rrënjën e xhenxhefilit.

View full details