Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

SELECT BITTER APERITIV MINI

SELECT BITTER APERITIV MINI

Regular price €2,50 EUR
Regular price Sale price €2,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Select është aperitivi klasik venecian dhe u krijua në vitin 1920 në rrethin Castello në Pilla Distilleries, një vend i njohur për artin e bërjes së pijeve. Lëngu i kuq i thellë ekuilibron shënime të hidhura dhe të ëmbla, të cilat përzihen me vaniljen, kardamomin dhe rrënjën e xhenxhefilit.

View full details