Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Sensi Chianti 2017 0.75L x6Cp

Sensi Chianti 2017 0.75L x6Cp

Regular price €12,00 EUR
Regular price Sale price €12,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe,prodhuar në zemër të Toskanës që vjen kryesisht nga zona kodrinore midis Firences dhe Vincit. Varietetet e rrushit: Sangiovese 80% dhe Canaiolo 20%. Ngjyra e kuqe rubin, me aromë të vazhdueshme lë të kuptohet shije qershi dhe erëza. Në shijim shfaqet e butë, e freskët,e këndshme dhe e balancuar.

View full details