Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Sensi Chianti Riserva 2017 0.75L

Sensi Chianti Riserva 2017 0.75L

Regular price €18,00 EUR
Regular price Sale price €18,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe . Prodhuar në krahinën e Toskanës Itali. Varietetet e rrushit të përdorura: Sangiovese 80% Canaiolo 20% Ngjyrë të kuqe me refleks shege Buqetë e pasur aromash fruti, me tanina që ndihen, freski dhe butësi.

View full details