Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Skyy Vodka 1L

Skyy Vodka 1L

Regular price €21,25 EUR
Regular price Sale price €21,25 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Skyy është një nga vodkat e para të prodhuara në Amerikë. Përdor një proces inovativ të distilimit të katërfishtë dhe filtrimit të trefishtë. Distilimi katërfish largon shumicën e papastërtive në një nivel që ne terma teknik quhet SKYY Grade. Filtrimi i trefishtë percjell aromë agrumesh dhe erëzash, i cili krijon nje vodka të lëmuar dhe të freskët, të pandryshuar në mbi 20 vjet. Karakteristik: kremoze me shenime anisani, koriandë dhe piperi.

View full details