Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Spumante Dolce 0.75L

Spumante Dolce 0.75L

Regular price €5,00 EUR
Regular price Sale price €5,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Spumante, e prodhuar në krahinën e Venetos dhe Emilia Romagnia në Itali. Varieteti i rrushit i përdorur për prodhim: Moskat. Ngjyrë e verdhe, fine me shkëlqim. Arome e pasur e rrushit moskat , karakterizohet nga fruta të fresketa, nota pjepri, ananasi, pjeshkë , qitro, nota lulesh.

View full details