Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Tequila Espolon 0.7L

Tequila Espolon 0.7L

Regular price €30,00 EUR
Regular price Sale price €30,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Tekila me 100% agave blu, prodhuar në kodrat e famshme të Los Altos. Tequila Espolon është distiluar dyfish. Ka arome delikate lulesh, frutash tropikale, limoni me aluzione speci. Ngjyrë e qartë me nuanca platini. Shije e lehtë, ndihet aroma e agave; shënimet e specit, fasuleve, vaniljes, ananasit në skarë dhe erëzave. Perfekt për të përgatitur kokteje si Paloma Classic. Fituese e disa medaljeve botërore.

View full details