Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Tequila Sierra Reposado 0.7L

Tequila Sierra Reposado 0.7L

Regular price €20,00 EUR
Regular price Sale price €20,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Sierra Tequila Reposado është distiluar dy herë në tenxhere bakri. Reposado është cilësia më e famshme në Tekilas midis meksikanëve. Freskia dhe shija e parezistueshme e Sierra Tequila Reposado karakterizohet nga shënime të buta të vaniljes dhe karamelit, por edhe nga aromat e bimëve aromatike. Kjo shumëllojshmëri e aromave, e cila ka fituar shumë çmime ndërkombëtare, i jep Sierra Tequila Reposado një kompleksitet të veçantë.Sierra Tequila vjen nga Destilería Sierra, e vendosur në një Hacienda historike në Guadalajara, kryeqyteti i Tequilas.Pas distilimit, Sierra Tequila Reposado pushon për nëntë muaj në copat e lisit të thekur. Kjo i jep asaj ngjyrë të artë dhe kompleksitet aromatik.

View full details