Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Tequila Sierra Silver 0.7L

Tequila Sierra Silver 0.7L

Regular price €20,00 EUR
Regular price Sale price €20,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Sierra Tequila Silver vjen nga Destilería Sierra, e vendosur në një Hacienda historike në Guadalajara, kryeqyteti i tekilas. Sierra Tequila Silver është një tekila e butë me aromë të plotë, frutore, e freskët, mbizotërohet nga një notë e lehtë djegëse. Ka shënime të lehta të mollës jeshile dhe ananasit. Nuancat e piperit i japin Sierra Tequila vecante. Distilimi tradicional i jep aromën unike, frutore të çdo shishe të Sierra Tequila. Agave nga malësitë e Jalisco. Distilim i dyfishtë. Shitet në mbi 90 vende në të gjithë botën.

View full details