Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Terrazas Cabernet Sauvignon 2016 0.75L

Terrazas Cabernet Sauvignon 2016 0.75L

Regular price €33,00 EUR
Regular price Sale price €33,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe e prodhuar prodhuar në Mendoza, Argjentinë. Varieteti i rrushit: Cabernet Sauvignon 100%. E kuqe rubin me trup të dendur. Aromë boronice dhe vishnje, piper dhe eukaliptus, tepër elegante dhe me shije që zgjat.

View full details