Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Terrazas Chardonnay 2017 0.75L

Terrazas Chardonnay 2017 0.75L

Regular price €32,00 EUR
Regular price Sale price €32,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë, prodhuar në Mendoza, Argjentinë. Varieteti i rrushit i përdorur: Chardonnay 100%. Ngjyra: e verdhë me reflekse ari. Kjo Chardonnay jep një karakter të freskët dhe frutash të pjeshkës, dardhës dhe ananasit. Aromat e trëndafilave të bardhë dhe brioshit shfaqen së bashku me disa aroma delikate të lajthisë dhe vaniljes.

View full details