Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Terrazas Malbec 2017 0.75L

Terrazas Malbec 2017 0.75L

Regular price €35,00 EUR
Regular price Sale price €35,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe, prodhuar në Mendoza, Argjentinë. Varieteti i rrushit i përdorur: Malbec 100%. Ngjyra: e kuqe e errët e dendur me trup të plotë. Buqetë e pasur ku perceptohet këndshëm manaferra, kumbulla hoshafe, çokollata dhe erëza si piperi e vanilja. Notat e barrikut ia rrisin akoma më tepër perceptimin e tymosjes dhe erëzave

View full details