Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Teuta Bullgur kokërr mesëm 500 gr

Teuta Bullgur kokërr mesëm 500 gr

Regular price €0,88 EUR
Regular price Sale price €0,88 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Bullgur është një lloj gruri natyralisht e pasur me fibra, yndyrna & kalori të ulët. Perfekte për një diete për vegjetariane & vegane dhe për cdo person që dëshiron të ushqehet shëndetshëm. Mund të përdorni bullgurin njësoj si orizi, apo në sallatë të kombinuar me perime apo drithëra të tjera si quinoa.

View full details