Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Teuta Fara chia 250 gr

Teuta Fara chia 250 gr

Regular price €4,00 EUR
Regular price Sale price €4,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Chia është bimë e pasur me acide yndyrore omega-3, proteina dhe fibra, dhe gjithashtu përmban një sasi të konsiderueshme të vitaminave, mineraleve dhe antioksidantëve. Fara Chia është e shkëlqyeshme për rigjenerimin e lëkurës, por edhe për djegien e yndyrës, forcon organizmin dhe ndikon pozitivisht në organet e tretjes

View full details