Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Teuta Fara quinoa e bardhe 250 gr

Teuta Fara quinoa e bardhe 250 gr

Regular price €4,00 EUR
Regular price Sale price €4,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Farat Quinoa janë drithëra pa gluten, organike dhe një pasuri fibrash dietike që plotësojnë nevojat tuaja ditore për energji.

View full details