Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Teuta Oriz Gold long grain f.k. 1 kg

Teuta Oriz Gold long grain f.k. 1 kg

Regular price €1,10 EUR
Regular price Sale price €1,10 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Oriz gold klasik, Ideal per pilaf tradicional. I pasur me vlera ushqimore si Fibra, karbohidrate proteina dhe natrium. Gjate gatimit kokrrat nuk ngjiten, ngaqe eshte I perpunuar me nje cilesi te larte .

View full details