Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Teuta Oriz klasik 750 gr

Teuta Oriz klasik 750 gr

Regular price €0,88 EUR
Regular price Sale price €0,88 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Oriz gold klasik, Ideal per pilaf tradicional. I pasur me vlera ushqimore si Fibra, karbohidrate proteina dhe natrium. I pershtatshem per plaf me perime.

View full details