Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Tonic Soda 0.33 L

Tonic Soda 0.33 L

Regular price €0,65 EUR
Regular price Sale price €0,65 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Tonic Soda rimerr recetën antike të ujit tonik nga Crodo në version te modernizuar, ndërsa ruan karakteristikat e tij origjinale: ujin e pastër të burimeve të tij, shënimet e lehta të agrumeve dhe një shije të këndshme ne te hidhur. Ideale për miksologet per ta perdorur si perberes per kokteje. Tonic Soda shijohet me një fetë limoni dhe pak akull. Përmbajtja e alkoolit (%): 0

View full details