Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Tormaresca Bocca di Lupo 2012 0.75L

Tormaresca Bocca di Lupo 2012 0.75L

Regular price €85,00 EUR
Regular price Sale price €85,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe nga krahina e Puglias, Itali. Prodhuar me metoda agrokulture biologjike. Varieteti i rrushit: Aglianico 100% Ngjyre e kuqe rubini intensive Trup i plotë, me strukturë të mirë, ndjesia e taninave të buta që rrinë gjatë, erëza dhe fruta të thata e dekantuar në bute lisi.

View full details