Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Tormaresca Calafuria 2017 0.75L

Tormaresca Calafuria 2017 0.75L

Regular price €15,50 EUR
Regular price Sale price €15,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë Rose,nga krahina e Puglias, Itali. Prodhuar me teknika agrokulture biologjike.Varieteti i rrushit: Negroamaro 100% Rozë e lehtë me reflekse të kuqe, tepër e kthjellët. Verë aromatike me bazën e fikut të zi, kardemonit dhe agrumeve. Freski e pëlqyeshme me aciditetit të ekuilibruar mirë.

View full details