Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Tormaresca Kaloro Moscato di Trani 2012 0.375L

Tormaresca Kaloro Moscato di Trani 2012 0.375L

Regular price €23,50 EUR
Regular price Sale price €23,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë e ëmbël. nga krahina e Puglias, Itali. Prodhuar me metoda agrokulture biologjike dhe teknikën e tharjes pas vjeljes me ëmbëlsi natyrale. Varieteti i rrushit: Moskat (Moskat i Aleksandrisë) 100%. Ngjyrë e verdhë e kthjellët me reflekse në portokalli dhe strukturë të dendur. Ndjesi e këndshme e luleve të verdha, kajsia, mjalti aroma intensive e moskatit, shoqëruar me ëmbëlsi që rrit dëshirën t’a shijosh më tepër.

View full details