Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Tormaresca Neprica 2015 0.75L

Tormaresca Neprica 2015 0.75L

Regular price €13,00 EUR
Regular price Sale price €13,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe. Varieteti i rrushit: Negroamaro, Cabernet Sauvignon, Primitivo. Ngjyrë intensive e kuqe shege me strukturë të dendur. Në retrogusto ndihet shija e lartë e qershive të thata maraskino, trëndafilit afrikan, erëzave dhe taninave të shprehura mirë.

View full details