Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Tormaresca Torcicoda Primitivo Salento 2015 0.75L

Tormaresca Torcicoda Primitivo Salento 2015 0.75L

Regular price €22,00 EUR
Regular price Sale price €22,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe. Varieteti rrushit: Primitivo100%. Ngjyrë e kuqe e errët intensive. Trup i plotë, me strukturë të mirë, retrogusto e taninave të buta që rrinë gjatë, erëza dhe fruta të thata, e dekantuar në bute lisi.

View full details