Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Umiki Ocean Fused Whisky 46%, 0.5L

Umiki Ocean Fused Whisky 46%, 0.5L

Regular price €63,00 EUR
Regular price Sale price €63,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Umiki, është marka e parë e uiskit në botë me përmbatjtje të ujit të oqeanit dhe e përfunduar në fuçi pishe japoneze. Umiki, vjen si rezultat i përzierjes së ujit të pastër të dekripuar të oqeanit me uiski japonez të maltit të distiluar nga ana oqeanike dhe uiskit me grurë, që më pas përfundohen në fuçi pishe japoneze. Umiki ndryshe quhet edhe uiski i pemës së oqeanit, pasi oqeani është burimi i jetës dhe pema e pishës është simbol i jetës në Japoni.

View full details