Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Valfrutta Bizele 410 Gr

Valfrutta Bizele 410 Gr

Regular price €1,25 EUR
Regular price Sale price €1,25 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Bizele të vogla dhe të ëmbla italiane. Ato përpunohen të freskëta gjatë ditës. Përmbajne kripë, fibra, karbohidrate.

View full details