Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Valfrutta Fasule Spanjolle 410 Gr

Valfrutta Fasule Spanjolle 410 Gr

Regular price €1,25 EUR
Regular price Sale price €1,25 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Fasulet italiane me një aromë të pasur. Pa konservantë, të ziera në mënyrë natyrale, ato janë një produkt i shijshëm dhe origjinal. % të lartë të proteinave dhe një burim natyral fibrash. Ato janë një alternative e vlefshme për mishin, ideale për një dietë të shëndetshme dhe të ekuilibruar.

View full details