Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Valfrutta Fasule të Vogla 410 Gr

Valfrutta Fasule të Vogla 410 Gr

Regular price €1,25 EUR
Regular price Sale price €1,25 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Fasulet italiane me një aromë të pasur Ato janë një alternative e vlefshme për mishin, ideale për një dietë të shëndetshme dhe të ekuilibruar. % të lartë të proteinave dhe një burim natyral fibrash. Ato janë një alternative e vlefshme për mishin, ideale për një dietë të shëndetshme dhe të ekuilibruar.

View full details