Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Valfrutta Frullato Miks Frutash 1 L

Valfrutta Frullato Miks Frutash 1 L

Regular price €1,99 EUR
Regular price Sale price €1,99 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Mango, mollë, kunguj dhe karotë. Një përzierje me një aromë te kendshme dhe ekzotike, të garantuar nga frutat dhe perimet më të mira, të zgjedhura nga Valfutta. Një brik është bërë me kunguj, karota, mango, maracu, 4 mollë, limon dhe rrush. Pa ngjyrues dhe konservues. Përbërës 100% italian.

View full details