Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Valfrutta Frullato Miks Frutash e Perimesh 1 L

Valfrutta Frullato Miks Frutash e Perimesh 1 L

Regular price €1,99 EUR
Regular price Sale price €1,99 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Një përzierje e freskët dhe rigjeneruese, pergatitur nga frutat dhe perimet më të mira. Permban pulp mole 50 % , karrote te zeze 30%, panxhar, manaferra, mjeder, limon dhe boronica. Pa ngjyrues dhe konservues. Përbërës 100% italian.

View full details