Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Valfrutta Lëng Pjeshke 0.2 L

Valfrutta Lëng Pjeshke 0.2 L

Regular price €1,15 EUR
Regular price Sale price €1,15 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Nektari i mollës Valfrutta ka densitet te larte pulpor, i shijshëm sepse është bërë vetëm nga pjeshke me origjinë italiane. Një produkt me një aromë karamelizues, ju ofron gjithë freskinë e natyrës dhe shijen e frutave te fresketa. Përbërësit: pure pjeshke, ujë, sheqer, lëng limoni , vitamina C.

View full details