Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Valfrutta Misër 326 Gr

Valfrutta Misër 326 Gr

Regular price €1,25 EUR
Regular price Sale price €1,25 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Misër i ëmbël italian, pa sheqer të shtuar dhe pa konservues. Avulluar dhe paketuar menjëherë për të patur çdo ditë shijen dhe aromën e misrit të korrur.

View full details