Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Valfrutta Salcë me Copëza Domatesh Granchef 2.55 Kg

Valfrutta Salcë me Copëza Domatesh Granchef 2.55 Kg

Regular price €4,30 EUR
Regular price Sale price €4,30 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Domatet e qëruara lindin nga tradita dhe pasioni për salcat. Simbol i kuzhinës italiane, ato kultivohen dhe punohen me pasion. Një salcë me % të pasur domatesh, me aromën e tyre të plotë të domateve të freskëta, janë të përshtatshme për të gjitha përgatitjet.

View full details