Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Valfrutta Salce Passata ne Avull Shishe 700Gr x6Cp

Valfrutta Salce Passata ne Avull Shishe 700Gr x6Cp

Regular price €1,15 EUR
Regular price Sale price €1,15 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Mban aromën karakteristike të domateve të freskëta, për aderimin e përsosur të makaronave. Domatet tona më të mira të rrumbullakëta fshihen, qërohen dhe kalojnë nëpër një sitë të imët për të krijuar një salcë të qetë me teksture. E shkëlqyeshme për supat me krem ose salcat me domate, thjesht shtoni barishte dhe erëza.

View full details