Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Vecchia Romagna Classica 0.7L

Vecchia Romagna Classica 0.7L

Regular price €15,00 EUR
Regular price Sale price €15,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Vecchia Romagna Classica, rrjedh nga përzgjedhja e rrushit më të mirë, distilimit të dyfishtë dhe plakjes në fuçi lisi. Ky kombinim lejon të përftohet një brandy me një aromë të freskët dhe delikate. Karakterizohet nga një ngjyrë e bukur e ndritshme antike bakri dhe ari. Ndihet aroma e frutave tropikale, siç janë papaja dhe ananasi, me vanilje, kanelle dhe karafil.

View full details