Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Vecchia Romagna Etichetta Nera 0.7L

Vecchia Romagna Etichetta Nera 0.7L

Regular price €17,50 EUR
Regular price Sale price €17,50 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Dyfish e distiluar nga rrushi premium Trebbiano. Vecchia Romagna Nera është një brandy (raki italiane) me një aromë unike. Ajo i ushtrohet nje procesi plakje 3 vjeçare me copa lisi te vogla, qe jap asaj një shije të veçantë, të thatë, aromatike, komplekse dhe një ngjyrë të ngrohtë dhe intensive. Kjo raki njihet dhe vlerësohet në të gjithë botën për cilësinë e saj.

View full details