Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Vecchia Romagna Liker Mini 0.03L 38%

Vecchia Romagna Liker Mini 0.03L 38%

Regular price €1,99 EUR
Regular price Sale price €1,99 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Vecchia Romagna Classica, rrjedh nga përzgjedhja e rrushit më të mirë, distilimit të dyfishtë dhe plakjes në fuçi lisi. Ky kombinim lejon të përftohet një brendi (raki) me një aromë të freskët dhe delikate. Karakterizohet nga një ngjyrë e bukur e ndritshme antike bakri dhe ari. Ndihet aroma se frutat tropikale, siç janë papaja dhe ananasi, me vanilja, kanella dhe karafil.

View full details