Skip to product information
1 of 1

Mapo-kosova

Wild Turkey 0.7L

Wild Turkey 0.7L

Regular price €24,00 EUR
Regular price Sale price €24,00 EUR
Sale Sold out
Tax included.

Wild Turkey ështe uiski intensiv, i vjetëruar nga gjashtë deri tetë vjet. Ruajtur ne fuçi lisi, të cilat i japin uiskit një aromë të thellë dhe pikante. Shënime delikate të specit, e cila është tipike për stilin Wild Turkey, e bën atë unike. Aroma të forta vanilje dhe karameli, me një nuance duhani. Në gojë shpaloset shija e mjaltit, portokallit, kafes dhe sheqerit kaf. Përmbajtja e saj e lartë e thekës dhe procesi i gjatë i vjeterimit i jep një karakter të fortë.

View full details