Sherbimi i klientit: 

Nëse keni pyetje, ankesa ose vërejtje rreth këtyre Kushteve të Përgjithshme ose blerjes tuaj në rrugë elektronike në faqen e internetit të Mapo Cash& Carry , ju lutemi të na kontaktoni në adresën: ose me e-mail: [email protected]eurolab.com.al dhe në numrin e telefonit të shërbimit:

Cel:+383 49 682 500

Navigation
Mbyll

Karta ime

Viewed

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Already got an account?

Kategorite